Over mij

Hi! Mijn naam is Kelsey en welkom op Kelseypeters.nl

Dit is mijn persoonlijke blog waar ik wekelijks artikelen plaats over verschillende onderwerpen. Voornamelijk zullen er artikelen over beauty online komen maar ook zul je regelmatig artikelen over o.a. fashion, lifestyle & traveling voorbij zien komen. Hier even een stukje over mij.

Naast het bloggen werk ik als zelfstandige in de visagie. Na een jaar op de kappersopleiding te hebben gezeten merkte ik al snel dat het toch niet helemaal was wat ik wilde. Ik zag de kappersopleiding als een opstapje voor mijn carrière in de visagie. Na een jaar ben ik dus gestopt met de opleiding ondernemend kapper en aan het werk gegaan. Ik werd aangenomen bij een prachtige make-up winkel en heb daar met veel plezier zo’n anderhalf jaar gewerkt. Terwijl ik ondertussen cursussen aan het volgen was heb ik besloten om na die tijd toch voor mezelf te beginnen. We hebben een salon aan huis gebouwd en toen kon ik dus starten als ondernemer.

Ondertussen werk ik nogsteeds thuis in mijn salon en gelukkig kan ik het bloggen hier goed mee combineren. Om deze reden zullen er ook regelmatig artikel online over mijn werk als visagiste.

Liefs, Kelsey.