Ik ga weer fotoshoots doen! | Personal

Van jongs af aan heb ik altijd al dingen willen ondernemen. Vroeger had ik kleine “webshops” en verkocht ik samen met vriendinnen alles wat wij op dat moment leuk vonden. Ik heb ooit een eigen magazine willen maken, evenementen willen organiseren en ik wilde zelfs een eigen talkshow. Dan heb ik het wel over alweer een aantal jaar geleden dus ondertussen heb ik dat magazine, die evenementen en vooral die talkshow al uit mijn hoofd gezet. Een van de dingen die ik het liefst wilde was een eigen salon waar ik mijn eigen klantjes iedere dag weer helemaal mooi kon maken. Maar de laatste tijd heb ik een beetje het idee dat ik niet vooruit kom, dus… heb ik daar wat op bedacht.

Toen ik te horen kreeg dat er een salon zou komen was dat voor mij een droom die uitkwam, iets wat ik al heel lang wilde. Vol passie en plezier kozen ik en papa alle meubels en accessoires uit voor in de salon en richtte het geheel naar mijn smaak in. Na een tijdje verbouwen in de schuur was de salon klaar en kon ik aan de slag. Tot op de dag van vandaag werk ik er nog steeds met heel veel plezier en het voelt voor mij nog steeds niet echt als werken. Ik ben in die tijd ook zo veel beter geworden in mijn werk als visagiste. Ik zal hier even een foto plaatsen van het enorme verschil…

 

Ik wist dat ik naast de salon altijd nog andere dingen zou willen blijven doen. Ik heb natuurlijk mijn blog, (die gelukkig heel makkelijk te combineren is met de dingen die ik in mijn salon doe.) en vindt ik het nog altijd leuk om tussendoor iets met verkoop te doen maar zelfs dat was voor mij niet genoeg. Ik wil altijd bezig zijn en altijd iets hebben om naartoe te werken.

De afgelopen tijd ben ik veel bezig geweest met het uitwerken van nieuwe ideeën en projecten waarbij de focus vooral op de salon ligt. Ondanks dat ik het dus eigenlijk al best druk heb, heb ik toch besloten om dus weer fotoshoots te gaan doen. Toen ik net begon met make-up op klanten deed ik ook al regelmatig de make-up voor fotoshoots maar om de een of andere reden ben ik dat toen steeds minder gaan doen en er uiteindelijk mee gestopt.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Mijn lieve vriendinnetje Shanti en ik hebben samen denk ik wel de meeste gekke ondernemingen bedacht maar helaas is hier eigenlijk nooit echt iets van gekomen. Ook deze keer kwam zij met het idee om de fotoshoots weer op te pakken. Shanti is fotografe en daar is ze verschrikkelijk goed in, maar om de een of andere reden hebben wij dus blijkbaar nog nooit echt samengewerkt. Natuurlijk heb ik wel ooit de make-up gedaan van haar klanten maar een echte samenwerking is er nooit van gekomen.

We hebben samen in ieder geval genoeg ideeën die we uit willen werken dus ik ben echt benieuwd wat we er samen van maken. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik en natuurlijk zal ik ook regelmatig wat delen op mijn blog.

Heel veel liefs,

Kelsey.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.