10 Redenen om je op te laten maken. | Beauty

 

De meningen over jezelf op laten maken zijn redelijk verdeeld. De een zweert erbij en de ander vindt het niet nodig. Iedereen die zich ooit op laat maken heeft hier zijn of haar eigen reden voor. In dit artikel deel ik 10 redenen met jullie waarom je jezelf op zou kunnen laten maken. Het blijft natuurlijk toch wel heel fijn als iemand anders het doet.

1. Je hebt er zelf gewoon geen zin in.

Natuurlijk is het heerlijk om je make-up te laten doen als je hier zelf geen zin in hebt en ik denk dat iedereen hier wel eens last van heeft. Stel dat je bijvoorbeeld uiteten gaat of een avondje stappen, hoe heerlijk is het dan dat een andere ervoor zorgt dat jou make-up perfect zit!

2. Je bent benieuwd naar hoe het eruit ziet als iemand anders het doet.

Wat ik vaak merk als visagiste is dat veel dames reageren met “Wauw, dit was me zelf nooit zo gelukt!” wanneer ik klaar ben met hun make-up. Dit is natuurlijk een super compliment! Ik heb namelijk genoeg dames die bij mij komen om hun make-up te laten doen terwijl zij er zelf ook super goed in zijn. Vaak laten ze het dan doen omdat ze benieuwd zijn naar hoe het eruit komt te zien wanneer ik het doe. Dit kan voor veel mensen dus een reden zijn om het te laten doen.

3. Voor een speciale gelegenheid.

Een van de grootste redenen om je make-up te laten doen is natuurlijk voor een speciale gelegenheid. Je hebt bijvoorbeeld een feestje, etentje of een belangrijke afspraak waarvoor je make-up perfect moet (blijven) zitten. Hoe fijn is het dan als een ander dat voor je doet! Als je dan ook gelijk je haar laat doen, hoef jij alleen nog maar te zorgen voor een perfecte outfit en je bent klaar!

Foto: Shanti Mol.

4. Je bruiloft.

Je bruiloft is natuurlijk een van de belangrijkste dagen van je leven en natuurlijk wil je er juist dan op je best uitzien. Ook al ben je zelf goed in het doen van je eigen make-up, is het toch fijn als iemand anders het voor je doet. Op zo’n dag moet jij juist genieten en je lekker laten verwennen door professionals.

5. Je bent een keer toe aan een totale make-over.

In plaats van alleen je make-up te laten doen, kun je natuurlijk ook kiezen voor een totale make-over! Make-up, haar, nagels, wenkbrauwen, etc! Zo kun je jezelf een keer lekker laten verwennen want eerlijk is eerlijk, daar is iedereen wel eens aan toe!

6. Je bent opzoek naar advies.

Wanneer je jezelf op laat maken kun je natuurlijk altijd vragen stellen aan diegene die je make-up doet. Waarom hij/zij nou juist voor dat product kiest of wat het beste bij jou gezicht past. Dit is voor vele een reden om zijn/haar make-up te laten doen, voor advies. Je bent daarom ook niet verplicht om te weten wat je met je make-up wil, je kan het altijd aan de visagist(e) overlaten, maar vergeet dan niet te vragen waarom hij/zij voor een bepaalde look gaat!

7. Voor Carnaval of Halloween.

Een super leuke en creatieve manier van opmaken is natuurlijk facepaint. Iets wat ik zelf ontzettend leuk vindt om te doen. Ik woon in het zuiden van Nederland, waar carnaval nogal groot gevierd wordt. Veel klanten komen tijdens carnaval naar mij voor een facepaint. Dit is een manier om er uniek uit te zien en jou feest-outfit helemaal compleet te maken. Dit geldt natuurlijk ook voor halloween.

Foto: Shanti Mol.

8. Gewoon zomaar. 

Je hoeft niet altijd een reden te hebben om je op te maken. “Gewoon zomaar” is ook een reden die veel wordt gebruikt.

9. Een fotoshoot.

Je make-up hoeft jou als persoon niet te veranderen. Een fotoshoot is dus een perfecte reden om je make-up te laten doen. Je hoeft er absoluut niet bang voor te zijn dat jij jezelf je niet zal herkennen. Een visagist(e) die weet wat hij/zij doet, zal jou niet veranderen. Hij/zij zal juist de mooie delen van je gezicht nog mooier maken!

10. Je bent er zelf niet goed in.

Wanneer je zelf niet goed bent in make-up is het super slim om je make-up eens te laten doen. Je kunt hier namelijk super veel van leren. Ben ook vooral niet bang om vragen te stellen tijdens je afspraak. Diegene die je make-up doet zal je graag willen helpen.

Dit waren alle redenen alweer, ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Wat is jullie reden om je op te laten maken?

Liefs,

Kelsey.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.