Monthly Diary, januari 2019. | Personal

 

Ondertussen is het alweer een hele tijd geleden dat ik een Monthly diary schreef. Wat begon met een idee om dit maandelijks te doen, werd uiteindelijk een aantal keer per jaar. Om dit jaar goed te beginnen leek het me wel leuk om januari met jullie te delen ondanks dat ik eerlijk gezegd niet heel veel bijzonders heb gedaan of meegemaakt. Hopelijk vinden jullie dit toch een leuk artikel.

Januari begon natuurlijk met oud en nieuw, wat wij samen met vrienden hebben gevierd. Na een paar vrije daagjes begon ook voor mij het normale werkleven weer. Ik ging er vanuit dat januari (zoals meestal) niet zo druk zou zijn in de salon maar gelukkig viel dit heel erg mee. Eigenlijk was het zelfs drukker dan verwacht.

Ook ben ik voor de salon veel bezig geweest met veranderingen. Zo veranderen mijn tarieven altijd in januari waar ik veel mee bezig ben geweest. Ik merk trouwens dat veel mensen niet begrijpen waarom de tarieven stijgen. Helaas blijven de prijzen in de groothandels ook stijgen en moeten wij hier als salons natuurlijk in mee gaan. Als jullie hier meer over willen weten, laat het me dan vooral weten zodat ik dit in een ander artikel verder kan uitleggen.

Ook ben ik maanden bezig geweest met een nieuwe website voor de salon die ik in januari online wilde zetten. Voor iedereen die daar benieuwd naar is: http://www.makeupartistkelsey.com

Ook zijn we januari gelijk begonnen met sneeuw. Natuurlijk ziet het er buiten super gezellig en mooi uit maar ik heb persoonlijk een gruwelijke hekel aan sneeuw. Ook was het weer tijd voor mijn half jaarlijkse controle bij de tandarts en waren ik en Wim 1000 dagen samen.

Om nog een keer terug te komen op de salon, zijn we ook bezig geweest met de verbouwing van mijn salon. Ik was echt toe aan iets nieuws en ik denk dat de indeling vooral nu veel beter is. Eerst moest ik elke keer als ik wimperklanten had, mijn halve salon ombouwen zodat ik de behandelstoel kwijt kon. Doordat we nu de indeling hebben verandert, past het allemaal een stuk beter en ziet het er gelijk mooier uit!

Ik weet dat dit artikel niet heel uitgebreid was maar toch hoop ik dat jullie het leuk vonden!

Heel veel liefs,

Kelsey.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.