Leuke meidenseries op VIDEOLAND. | Lifestyle

 

Na de grote populariteit van Netflix is nu ook Videoland een groot favoriet bij vele. Ik merk zelf dat ik ook steeds meer naar series op Videoland kijk in plaats van op Netflix. In dit artikel heb ik mijn persoonlijke favoriete series voor jullie op een rijtje gezet. Hopelijk hebben jullie er wat aan!

Voor het lijstje met de leukste series op Netflix, klik je hier.

Younger. (5 seizoenen.)

Afbeeldingsresultaat voor younger

Videoland omschrijving.

De 40-jarige Liza is door haar scheiding plotseling een alleenstaande moeder geworden en komt er tijdens haar zoektocht naar werk achter dat het op haar leeftijd bijna onmogelijk is om weer aan de bak te komen. Maar wanneer Liza in een bar versierd wordt door een twintiger die denkt dat ze zijn leeftijd is, ziet ze ineens nieuwe mogelijkheden. Met de hulp van een make-over door haar beste vriendin Maggie gaat ze voortaan door het leven als iemand van 26. Maar weet ze wel hoe de huidige twintigers praten en zich gedragen?

Trailer.

Beauty & The Beast. ( 4 seizoenen.)

Gerelateerde afbeelding

Videoland omschrijving.

Catherine ‘Cat’ Chandler is rechercheur moordzaken en terwijl ze een moordzaak onderzoekt, stuit ze op de mysterieuze, doodgewaande ex-soldaat Vincent Keller. Vincent blijkt een man met bovennatuurlijke krachten te zijn. Tussen deze twee bloeit een onwaarschijnlijke romance op. Cat helpt Vincent om uit handen te blijven van de gevaarlijke, geheime organisatie die hem in een mutant heeft veranderd.

Trailer.

Dagboek van een callgirl. (1 seizoen.)

Gerelateerde afbeelding

Videoland omschrijving.

Anna is een ogenschijnlijk normale jonge vrouw, die in het geheim een dubbelleven leidt als callgirl. Haar privéleven en haar zakelijk leven zijn twee totaal verschillende werelden die regelmatig botsen.

Trailer.

Verliefd op ibiza. (1 seizoen.)

Afbeeldingsresultaat voor verliefd op ibiza de serie

Videoland omschrijving.

We volgen diverse Nederlandse personages die op Ibiza wonen. We zien hoe ze leven op een prachtig eiland waar de zon altijd schijnt en de verleidingen op de loer liggen. Maar uiteindelijk komt het altijd weer goed. Want dit is Ibiza… Jacky besluit naar Ibiza te verhuizen om te gaan samenwonen met haar grote liefde Lex. Hoe het is om met een oude rockster te leven moet ze nog ontdekken. Bibi ontmoet een leuke jongen en ze maken een deal: geen relatie, wel seks…want op Ibiza kan alles.

Trailer.

SOOF de Serie. (2 seizoenen.)

Afbeeldingsresultaat voor soof de serie

Videoland omschrijving.

Soof heeft tijdelijk haar ex Kasper bij haar en de kinderen op zolder wonen. Deze situatie van living-divorced-together levert naast hilarische en herkenbare taferelen ook een hoop gedoe en misverstanden op. Zeker wanneer er nieuwe liefdes in het spel komen…

Trailer.

Bagels & Bubbels. (1 seizoen.)

Gerelateerde afbeelding

Videoland omschrijving.

Wat gebeurt er als een simpele bakkersjongen verliefd wordt op een internationale superster? Deze romantische komedie volgt het onmogelijke liefdesverhaal van twee jonge mensen met een compleet ander leven. De beroemde Noa en de simpele Rick leren elkaar door een speling van het lot kennen. Kan hun liefde haar jetsetleven, zijn bescheiden afkomst, hun exen en de media uiteindelijk overwinnen?

Trailer.

Devious Maids. (4 Seizoenen.)

Afbeeldingsresultaat voor devious maids

Videoland omschrijving.

De serie draait om huishoudsters die een band hebben dankzij hun werk, hun moeizame leven en hun melodramatische wereld. Weduwe Rosie werkt als huishoudster voor twee egocentrische en succesvolle acteurs. De zangeres Carmen hoopt dat haar werkgever haar kan helpen om haar carrière te lanceren, maar zijn hondstrouwe huishoudster laat zich nergens door weerhouden. Zoila is hoofd in de huishouding bij Genevieve, een emotioneel wankele, rijke vrouw. Ze werkt samen met haar dochter Valentina, die verliefd is op de knappe zoon van Genevieve.

Trailer.

Wat is jullie favoriete serie op videoland ?

Liefs,

Kelsey.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.