Mijn ultieme bucketlist! | Personal

Een bucketlist heeft iedereen. Een lijstje waarop alle dingen staan die je graag in je leven nog zou willen doen of willen bereiken. In dit artikel heb ik mijn bucketlist omgezet in een artikel. Per item zal ik natuurlijk ook een omschrijving geven. Enjoy!

Alle continenten bezoeken.

Een ding dat altijd op mijn bucketlist heeft gestaan is “VEEL REIZEN!!” en om dit even samen te vatten wil ik alle continenten minstens een keer bezocht hebben. In Europa zijn er al heel wat mooie plekjes die ik heb bezocht, door onze reis naar Thailand ben ik er ook achter gekomen hoe Azië eruitziet en een aantal jaar geleden ben ik in Egypte geweest wat dus Afrika is. Amerika en Australië lijken me ook ontzettend mooi dus een van die twee zal dan misschien wel de volgende bestemming zijn.

Een boek schrijven.

Een droom die als kind zelf al had is het schrijven van een boek. Nooit eigenlijk geweten waarover of hoe dit moest maar toch is het nog steeds iets wat ik ooit in mijn leven zou willen doen. Het lijkt me gewoon ontzettend gaaf om je verhaal of kennis op die manier met andere te delen. Ik ben wel ooit begonnen aan wat verhalen maar meestal hield ik dan op na zo’n drie hoofdstukken en ben ik er ook nooit mee doorgegaan. Als ik ooit echt een boek zou schrijven denk ik dat ik dan toch zou gaan voor een informatief boek over bijvoorbeeld mijn werk, visagie. Wie weet komt dit er ooit nog van..

Mijn “Try before you Die” Lijstje afvinken.

Ik heb voor mezelf een lijstje gemaakt mijn items van dingen die ik nog ooit in mijn leven wil doen maar om dit hele lijstje nou in dit artikel te plaatsen leek me niet handig. Ik heb het dus even samengevat. Op dat lijstje staat onder andere skydiven, Bungeejumpen en met dolfijnen zwemmen. Een aantal items van dat lijstje heb ik gedaan zoals Quadrijden, kameelrijden en ziplinen. Veel van deze items moeten of zou ik op vakantie willen doen dus dit is meteen een smoesje om meer te reizen. Als jullie het leuk vinden kan ik dat lijstje een keer delen in een ander artikel.

Afbeeldingsresultaat voor home for sale

Bron: Google – Patch.com

Een huis kopen.

Ik en Wim zijn laatst gaan samenwonen in een appartement en dat bevalt super goed! Deze droom is dan ook niet iets voor nu maar meer voor de toekomst. Aangezien wij beide heel graag een hond willen is het wel zo fijn als we een tuin hebben en die hebben we nu natuurlijk niet. Dus voor nu zitten we nog goed in ons appartement maar de droom voor is huis is er wel. Als ik ooit een huis koop wil ik daar dan ook echt lang van kunnen genieten. Nu huren we ons appartement en een huis is dan toch voor een langere tijd. Iets wat ik belangrijk vind aan een huis is dat er een grote garage/schuur bij zit of de mogelijkheid om deze te bouwen. Deze zou ik dan willen gebruiken voor mijn salon, de salon zit nu bij mijn vader aan huis wat natuurlijk ook ideaal is maar om het helemaal vanuit mijn eigen huis te hebben is natuurlijk nog fijner!

Trouwen.

Dit is denk ik de droom van (bijna) ieder meisje. Terwijl je een prachtige, witte jurk draagt een ring om je vinger krijgen van de man van je dromen en op de meest sprookjesachtige locatie. Natuurlijk is dit ook een droom van mij. Ook deze droom is niet voor nu, laten we eerst maar eens kijken hoe het allemaal loopt, haha. Maar Wim, mocht je dit lezen, hou het in je achterhoofd. haha.

Afbeeldingsresultaat voor female sleeve tattoo

Bron: Pintrest.

Een sleeve laten tatoeëren. 

Ik hou van tatoeages. Ik heb er nu pas een maar er zijn er nog genoeg die ik graag zou willen. Ik heb ook wel wat ideetjes voor de sleeve maar hoe en wat precies weet ik nog niet. Ik ben nog niet iemand die perse een tattoo wil met betekenis, als ik het mooi vind is het goed. Natuurlijk is het wel altijd leuk als je iets bedenkt met een mooie betekenis maar dit is voor mij dus geen must.

Ik hoop dat jullie dit een leuke artikel vonden. Laat me vooral even weten of jullie mijn “Try before you die” lijstje ook graag zouden willen zien in een ander artikel.

Veel liefs,

Kelsey

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.