“Me & My blog” Tag #1 Wie ben ik? | Personal

Een tijdje geleden plaatste in de introductie van een Tag die ik heb opzet, de Me & My blog tag. Dit is een tag die bestaat uit 50 artikelen om mij en mijn blog beter te leren kennen. Vandaag heb ik het eerste artikel van die tag voor jullie. In dit artikel ga ik jullie meer vertellen over wie ik ben en wat ik doe.

Om te beginnen, mijn naam is Kelsey en ik ben 20 jaar oud. Ik blog nu ongeveer zo’n 6 a 7 jaar op verschillende blogs en nu alweer zo’n twee jaar op http://www.kelseypeters.nl. Mijn blog gaat eigenlijk over alles wat ik leuk vind.

School & Werk.

Na de basisschool ben ik naar de middelbare school gegaan net zoals ieder ander kind. De keuze voor een school was voor mij niet zo snel gemaakt, maar ik wist wat ik wilde. Ik wilde naar een school met veel praktijk en niet heel de dag in de boeken zitten. Ik koos voor een horecaschool. Mijn doel was om daar mijn vmbo-t diploma te halen en daarna toerisme en recreatie te gaan doen. Vier jaar op de middelbare school bleek toch niet genoeg te zijn en ik was gezakt voor mijn examens. Ik heb de vierde toen opnieuw moeten doen.

Ondertussen waren mijn interesses alweer helemaal verandert en besloot ik om een kappersopleiding te gaan doen. Het is niet dat ik per se kapster wilde worden maar dit was voor mij een opstapje naar de visagie. Mij werd namelijk altijd verteld dat ik de visagie altijd als bijzaak moest houden en dat het kappersvak een goede basis zou zijn. Na een jaar op mijn opleiding bleek dat ik totaal niet aan het doen was wat ik leuk vond. Ondertussen werkte ik met heel veel plezier bij Make-up Studio en wist ik dat dit was wat ik echt wilde. Ik stopte met mijn opleiding om me zo meer te focussen op de visagie. Ik ging cursussen volgen en haalde mijn diploma voor visagie. Ondertussen had ik hier en daar al wat klantjes thuis die zich door mij op lieten maken en dat werden er alleen maar meer. Ik had toen nog geen salon dus deed ik alles in de woonkamer.

Toen ik op een gegeven moment steeds meer klanten kreeg besloten we om toch een salon te gaan bouwen. We hebben een deel van de schuur omgebouwd tot een mooi plekje waar ik zou gaan werken. Dit was voor mij een droom die uitkwam natuurlijk. Na een tijdje besloot ik ook nog andere cursussen te volgen zodat ik mijn klanten meer aan zou kunnen bieden en dus niet alleen make-up. Ik ben cursussen gaan volgen voor nagels, wimpers, wenkbrauwen, etc. Ik kreeg het in de salon steeds drukker en ook nu ben ik daar nog steeds aan het werk.

Hobbies & interesses.

Make-up was altijd mijn grootste hobby maar sinds ik hiervan mijn werk heb gemaakt zie ik dit niet echt meer als hobby. Ik vind het nog steeds het aller leukst om te doen maar niet als hobby. Mijn werk is mijn hobby. Als ik niet aan het werk ben hou ik ervan om uiteten te gaan. Dit is dan ook iets wat wij regelmatig doen. Ook naar de bios gaan of thuis lekker een bordspel spelen vind ik ook leuk.

Verder hou ik van reizen. Naast onze reis naar thailand zijn er nog veel meer plekken op de wereld die we graag willen bezoeken. Zo staat bij mij Zuid Amerika bovenaan het lijstje.

De toekomst.

Er zijn nog ontzettend veel dingen die ik wil bereiken in de toekomst. Allereerst staat de salon natuurlijk op één en dat is dan ook waar ik de meeste doelen voor heb. Mijn eerste doel was een salon, die heb ik nu bijna twee jaar. Daarnaast wilde ik ook meer doen als alleen make-up. Ik ben cursussen gaan volgen en nu doe ik naast make-up ook nagels, wimpers, wenkbrauwen en geef ik workshops. Hopelijk blijft de salon groeien en kan ik zo blijven uit bereiden.

Naast de salon is het natuurlijk ook een droom van mij om ooit een huis te kopen. We wonen nu in een appartement, dat bevalt super goed en we willen hier voorlopig echt nog niet weg. Maar om nou heel je leven in een appartement te blijven wonen lijkt me ook niks.

Ik denk dat jullie mij nu wel een beetje beter hebben leren kennen. Hopelijk vonden jullie het een leuk artikel.

Liefs,

Kelsey.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.