Monthly Diary, Juni/juli 2018. | Personal

Ondertussen is het alweer een tijdje geleden dat ik een maandelijks dagboek schreef. Normaal komt er natuurlijk iedere maand zo’n artikel online maar ik heb het de afgelopen tijd een beetje aan me voorbij laten gaan. Deze keer toch weer een monthly diary van de maand juni en juli samen.

De maand juni was een drukke maar super leuke maand. Natuurlijk omdat ik en mijn vriend hebben besloten om samen te gaan wonen, wat echt wel een hoogtepunt was van de afgelopen maand.

Mei, juni en juli zijn voor mij altijd de drukste maanden in de salon. Veel dames hebben dan gala, feestjes, festivals of diploma-uitreikingen. Super leuk natuurlijk dat ik al deze lieve dames mooi heb mogen maken.

Ik weet eerlijk gezegd niet eens of ik jullie al verteld heb over mijn nieuwe baan. Sinds april heb ik ervoor gekozen om niet meer fulltime in mijn salon te werken maar de salon te combineren met een baan. Ik heb altijd al een grote passie gehad voor de horeca en ik vond het altijd super leuk om in de horeca te werken. Natuurlijk heb ik echt wel even getwijfeld omdat ik niet wist hoe dat zou gaan als ik het zou combineren. Toch koos ik ervoor om ook weer voor een baas te gaan werken en ik moet zeggen dat het super goed bevalt. De reden dat ik ook weer voor een baas wilde gaan werken is omdat ik de collega’s erg begon te missen. In de salon sta ik natuurlijk heel de dag alleen en nu werk ik weer in een leuk team. Mijn salon zou ik nooit opgeven maar de manier waarop ik het nu combineer is druk, maar wel heel leuk.

Maar ook bij mijn andere baan is het erg druk geweest, kan ook haast niet anders met het lekkere weer. Een drukke maar leuke maand dus.

Ik en Wim hebben in juni ook getekend voor ons appartement. Er moest een hoop aan gebeuren en niet alles ging zoals we hadden gehoopt. Het is en blijft een huurappartementje natuurlijk maar we wilde wel dat alles gewoon lekker fris en nieuw zou zijn. Vandaar dat we best wel wat aan het appartement verbouwd hebben. Geeft natuurlijk niks want we hadden beide geen haast en konden gewoon nog thuis wonen tot het klaar was. Ondertussen is ons plekje op een aantal accessoires na helemaal af en wonen we er alweer een week of vier. Het bevalt super goed en voelen ons echt al thuis.

Jullie zullen ook vast en zeker wel gemerkt hebben dat ik de artikelen op mijn blog niet meer zo regelmatig plaats als voorheen. Dat is echt door de drukte op het moment. (Ik weet dat dat eigenlijk geen excuus is maar het is wel de waarheid.) Ik probeer echt om artikelen te blijven plaatsen maar ik moet voor mezelf nog een beetje uitzoeken hoe ik het allemaal ga combineren.

Ik denk dat dit de maand juni zo ongeveer wel was. Ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Heel veel liefs,

K.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.