Samenvatting; Make-up Artist Tips. | Beauty

Zoals jullie waarschijnlijk al wel hebben kunnen zien beginnen er steeds meer series te ontstaan op mijn blog. Dit is vaak omdat ik over een bepaald onderwerp zo veel te vertellen heb, dat het niet allemaal in een artikel past. In dit artikel heb ik serie “Make-up Artist Tips” even voor jullie op een rijtje gezet. Zo is het voor jullie makkelijk om alles terug te vinden. Laat me vooral even weten of jullie dit leuk en handig vinden zodat ik dit eventueel ook met andere series kan doen. Enjoy!

Make-up Artist Tips #1, Hoe ik ben begonnen als visagiste.

IMG_9020.JPG

Omdat ik ontzettend veel vragen krijg over wat ik doe als visagiste en hoe ik ben begonnen, heb ik besloten om hier een artikel over te schrijven. In dit artikel leg ik jullie alles uit over wat ik doe, wat ik ervoor gedaan heb en hoe jij zelf kunt beginnen. Klik hier om naar dit artikel te gaan.

Make-up Artist Tips #2, Tips voor beginnende visagistes.

dsc_7844.jpg

Toen ik besloten had dat ik verder wilde gaan in de visagie, had ik geen idee waar ik moest beginnen. Ik had geen baan in de visagie, geen eigen klanten en eigenlijk wist ook niemand dat ik visagie wilde doen. Nu, ongeveer 3 jaar verder heb ik een toffe baan, ik heb een leuke klantenkring en wordt ik gevraagd voor opdrachten en fotoshoots. In dit artikel vertel ik jullie meer over hoe ik dat gedaan heb en waar je zelf kunt starten. Klik hier om naar dit artikel te gaan.

 

Make-up Artist Tips #3, Opmerkingen die je als visagiste vaak krijgt.

Iedereen die als visagist(e) werkt weet dat er vaak opmerkingen worden gemaakt over je werk. Ze kunnen goed bedoeld zijn maar zo komen ze niet altijd over. Waarschijnlijk zullen ook kapsters en schoonheidsspecialisten zich hierin kunnen vinden. In dit artikel heb ik een aantal opmerkingen op een rijtje gezet die je als visagiste regelmatig krijgt. Klik hier om naar dit artikel te gaan.

 

Make-up Artist Tips #4, Een salon of op locatie?

Als je dit artikel leest neem ik aan dat je wil gaan beginnen als visagiste of net bent begonnen. Wanneer je begint is het belangrijk om na te denken over of je voor jezelf gaat beginnen of voor een baas gaat werken. Wanneer je voor een baas gaat werken is dit niet helemaal van toepassing maar dat zal ik later in het artikel verder uitleggen. Wanneer je er voor kiest om voor jezelf te gaan werken kun je ook nog op verschillende manieren werken. In dit artikel help ik je bij het maken van die keuze, ga je een salon beginnen of werk je liever op locatie? Klik hier om naar dit artikel te gaan.

Ik hoop dat jullie het een leuk maar vooral handig artikel vonden en tot bij het volgende artikel!

Ps; Zoals jullie merken ben ik de laatste tijd wat minder aanwezig op mijn blog. Dit is omdat ik nu een fulltime baan heb i.p.v dat ik helemaal voor mezelf werk. Natuurlijk doe ik ook nog steeds klanten en bruidjes maar door de drukte vind ik er helaas de tijd niet altijd voor. Ik geef het niet op maar ik moet een manier zien te vinden om alles goed met elkaar te kunnen combineren.

Liefs, K.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.