“Me & My Blog” Tag, Introductie | Lifestyle

Me & My blog is een tag die ik heb opgezet zodat jullie als lezers mij en mijn blog wat beter kunnen leren kennen. Door middel van korte artikelen zullen jullie meer over mij te weten komen. In dit artikel zal ik jullie uitleggen wat deze tag precies inhoudt en wat jullie van mij kunnen verwachten.

De tag bestaat uit 50 artikelen met allemaal verschillende onderwerpen. Natuurlijk mag je deze tag overnemen en op je eigen blog plaatsen. Welke artikelen je plaatst en wanneer maakt niet uit. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om alle 50 de artikelen te plaatsen, aansluitend aan elkaar. 50 dagen lang dus, maar dat is natuurlijk niet verplicht. Deze tag is ook handig als je niet goed weet waar je over wil gaan schrijven.

Dat is ook waar ik de tag voor wil gaan gebruiken, ik heb regelmatig dat ik niet weet waar ik over wil schrijven dus zo’n tag met 50 verschillende onderwerpen is altijd handig! Ik kan van te voren ook nog niet goed zeggen wanneer er een artikel uit de tag online komt, dit zal geen vaste dag hebben namelijk.

Als je zelf deel wil nemen aan de tag mag dat natuurlijk! Vergeet niet om mijn blog onderaan je artikel even te benoemen.

Hier boven zie je alle artikelen uit de tag even op een rijtje. Speel met de onderwerpen en ben lekker creatief. Aan de tag zitten verder geen regels en ik hoop juist dat zo veel mogelijk mensen aan de tag mee zullen doen! Laat in een reactie onder dit artikel weten dat je de tag overneemt, dan zal ik je blog in dit artikel plaatsen.
Als er verder nog ergens vragen over zijn hoor ik dat graag en heel veel plezier met schrijven.
Liefs!

2 gedachtes over ““Me & My Blog” Tag, Introductie | Lifestyle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.