Monthly Diary, Maart 2018 | Personal

Bron afbeelding: Kelsey Peters.

Hi! Vandaag weer een persoonlijke update over de maand maart. Er zijn weer een aantal super leuk dingen gebeurd in de afgelopen maand die ik graag met jullie wil delen. Zo ben ik aangenomen voor een nieuwe baan en ben ik met mijn vriend naar Maastricht geweest. Laten we verder gaan naar het artikel!

Eind Februari koos ik ervoor om naast mijn werk als visagiste nog een andere baan te zoeken. De reden hiervoor is omdat ik altijd alleen werk in mijn salon en het heel erg begon te missen om collega’s om me heen te hebben. Natuurlijk zal dit ook betekenen dat ik minder tijd heb voor klanten maar ik heb kunnen regelen dat ik op zaterdag vrij ben zodat ik dan klanten en bruidjes kan opmaken. Ik was super enthousiast toen ik op gesprek mocht komen en kon niet wachten om aan de slag te gaan met het nieuwe team. Het restaurant waar ik ga werken is nieuw en was dus opzoek naar een heel team. Ik koos voor de horeca omdat ik daar al redelijk wat ervaring in heb en omdat ik dat best wel miste. Ik heb altijd met heel veel plezier in de horeca gewerkt dus ik heb er ook deze keer echt zin in.

Afbeeldingsresultaat voor ik pas actie

Bron afbeelding: Google Search.

Een ander dingetje deze maand is dat mijn vriend is uitgedaagd door Damn Yo voor de “Ik Pas” actie. Dit is een actie waarbij ze mensen uitdagen om 30 dagen lang (de gehele maand maart dus) geen alcohol te drinken. Aangezien wij best wel wat feesten en verjaardagen hebben gehad in maart werd het hem niet makkelijk gemaakt. Mijn vriend vind het altijd wel gezellig om een biertje te drinken als we ergens zijn maar het is hem gelukt!

Bron afbeelding: Kelsey Peters.

Het tweede weekend in maart hadden we een overnachting in Maastricht op de planning staan. Dit hadden we een tijdje geleden al gepland en in maart zijn we er geweest. Twee super leuk dagen gehad samen met mijn vriend en heerlijk genoten van het zonnetje, want die scheen toen wel. Ik vind Maastricht echt een super leuke stad om te winkelen en om op het terrasje te zitten. Ik heb een artikel geschreven over dit “Weekendje” dus als je daar benieuwd naar bent, klik dan hier. Na de tweede dag zijn we op de terugweg naar huis ook nog even langs Roermond gereden waar we ook nog even rond hebben gelopen.

foto van Mieke De Beer.

Bron afbeelding: Kelsey Peters.

Als laatste hebben we ook te horen gekregen dat mijn schoonzus in verwachting is van een meisje. We wisten al dat ze zwanger was maar het geslacht wisten we nog niet. Daarom leek het mij en mijn vriend leuk om een Gender Reveal voor hen te organiseren. Ik ben mee geweest naar de afspraak waar ze het te horen zouden krijgen en ik kreeg een envelop mee waarop stond wat het geslacht zou gaan zijn. Een super leuk avond gehad en ik wil mijn schoonzus en haar man heel veel geluk wensen samen.

Dit was de maand maart alweer. Super leuke dingen gedaan afgelopen maand, op naar april. Wat was voor jullie het leukste moment in maart? Laat het me weten in een reactie!

Liefs, Kelsey.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.