Makkelijk en snel geld verdienen | Lifestyle

Bron afbeelding: Pintrest.

Geld verdienen wil iedereen, op een makkelijke en snelle manier al helemaal. In dit artikel heb ik een aantal tips hoe je snel en makkelijk wat geld kunt verdienen. Voordat we verder gaan naar het artikel, even een kleine disclaimer: Met deze tips zul je niet rijk worden. Het zijn een aantal tips om snel wat geld te verdienen. Hopelijk vinden jullie de tips handig en hebben jullie er iets aan!

Heitje voor karweitje.

Wie heeft dat vroeger nou niet gedaan. Bij de buurvrouw het onkruid uit de tuin verwijderen in ruil voor een paar euro. Ik deed dit vroeger heel vaak maar het leverde altijd super weinig op. Natuurlijk hoef je nu niet aan iedereen in de straat te vragen of je daar het onkruid uit de tuin mag halen maar er zijn nog veel meer manieren om iets te doen in ruil voor een leuk bedrag. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld oppassen, honden uitlaten, boodschappen doen, auto’s wassen, etc. Naast het oppassen op kinderen of huisdieren kun je natuurlijk ook op iemands huis passen als diegene bijvoorbeeld op vakantie zijn. Ook iemands huis poetsen kan voor iemand fijn zijn als dat door een ander gedaan wordt. Denk er wel aan dat je vaak eerst een band met mensen moet opbouwen voor ze je bepaalde dingen laten doen, ga eerst even kletsen en kijk wat je voor hen kunt doen.

Een bijbaantje zoeken.

Natuurlijk is het niet makkelijk als je nog op school zit, misschien wel stage loopt en ook nog wat vrije tijd over wil houden maar er zijn zo ontzettend veel verschillende baantjes. Toen ik op de middelbare school zat werkte ik altijd in de horeca, doordeweeks in de avonden omdat ik dan eigenlijk toch niet echt ik te doen had. Zo zijn er ook bedrijven die personeel zoeken voor de weekenden of vakanties. Een bijbaantje houdt in dat je een aantal uur in de week werkt voor een baas, zo kun je die vrije dagen dus mooi vullen en verdien je er ook nog iets aan.

Verkopen wat je niet meer gebruikt.

Iedereen heeft thuis spullen die je niet meer gebruikt maar nog wel bruikbaar kunnen zijn voor anderen. Duik de zolder op of gooi je schuur overhoop en kijk of je nog iets heb wat je zou kunnen verkopen. Tegenwoordig wordt dit veel via social media gedaan. Veel van je Facebook vrienden zullen bij je uit de buurt komen en willen het misschien zelfs dezelfde dag nog op komen halen.

Werk vanuit huis.

Er zijn ontzettend veel verschillende manieren om vanuit huis geld te verdienen. Er zijn verschillende websites waar je bijvoorbeeld Enquetes in kunt vullen en daar zul je dan een klein bedrag voor ontvangen. Zo zijn er nog veel meer manieren om geld te verdienen vanuit huis. Dropshipping is daar ook een voorbeeld van. Wat ik zelf een leuke manier vind van geld verdienen vanuit huis is dat je kunt schrijven voor bedrijven. Ook hier zijn websites voor te vinden.

Bron afbeelding: Pintrest.

Ga diensten verkopen.

Diensten verkopen is iets wat ik zelf heel lang gedaan heb. Toen ik nog op school zat was ik al veel bezig met make-up waardoor ik op een gegeven moment klanten aan ben gaan nemen. Hierdoor kon ik terwijl ik op school zat toch een beetje geld verdienen. Kijk dus gewoon of je ergens goed in bent en kijk of je anderen daarmee kunt helpen voor een leuk prijsje. Let er natuurlijk wel op dat wanneer je dit regelmatig doet, je jezelf moet inschrijven als bedrijf.

Maak iets zelf.

Er is natuurlijk niets leuker dan zelf iets maken en dat verkopen. Vroeger maakte ik al sieraden die ik later dan weer verkocht aan vriendinnen of op rommelmarkten. Natuurlijk zijn er nog veel meer dingen die je kunt maken en verkopen. Bijvoorbeeld het opknappen van meubels. Kijk of je ergens in de buurt oude meubels kunt halen voor een spotprijsje en knap ze op. Een ander voorbeeld is om kunst of tekeningen te verkopen, als je hier goed in bent kun je er maar beter gebruik van maken, toch?

Afrader; Blogger of YouTuber worden.

Ondertussen is het algemeen bekend dat je als blogger of youtuber geld kunt verdienen door middel van artikelen en/of video’s. Dit is alleen geen snelle en makkelijke manier en ik zal jullie in het kort uitleggen waarom. Voordat je geld gaat verdienen met je blog of youtube kanaal moet je ervoor zorgen dat je een redelijk groot bereik hebt en al heel wat content hebt geplaatst. Bereik oftewel volgers of abbonees krijg je door content te plaatsen. Content zit veel tijd en werk in. Zo kun je voor jezelf wel berekenen hoeveel tijd en moeite het kost om een groot bereik te behalen. Zonder bereik zul jij voor een bedrijf niets kunnen betekenen en zal een bedrijf dus eerder kiezen voor een blogger of youtuber met een groter bereik. Een bedrijf zal jou namelijk betalen of producten toesturen in de hoop dat jij mensen naar hun winkel of webshop leidt. Begin dus niet met een blog of youtube kanaal om geld te verdienen maar omdat je het leuk vind om te doen. Het geld dat je ermee kunt verdienen is leuk, maar zie het meer als een bijzaak.

Dit waren mijn tips alweer, ik hoop natuurlijk dat jullie er iets aan hebben gehad. Natuurlijk zullen er vast en zeker nog veel meer manieren zijn om een extra zakcentje te verdienen maar dit waren zo snel even de tips die ik met jullie wilde delen. Mocht je zelf nog een leuk idee hebben om snel en makkelijk wat geld te verdienen, laat dat dan zeker achter in een reactie onder dit artikel.

Liefs, Kelsey.

 

 

 

 

Advertenties

19 gedachtes over “Makkelijk en snel geld verdienen | Lifestyle

 1. Ik verkoop heel veel via Marktplaats! Uiteindelijk maak ik natuurlijk geen winst op de spullen omdat ik het voor minder verkoop dan waar ik het voor gekocht heb.

  Like

 2. Ik kan je bij het laatste volledig gelijk geven. Sinds kort maak ik ook gebruik van bijvoorbeeld affliate programma’s, puur uit interesse. Ik wou eens zien of het mij iets zou kunnen opbrengen. Zoals ik had verwacht, verdien ik helemaal niets hiermee. Bloggen of met youtube bezig zijn, moet in eerste instantie een passie of hobby zijn. Je ziet wel of je al dan niet kan doorstoten!

  Like

 3. Je kunt ook geld verdienen door je foto’s te verkopen via microstock photographt. getty images, Foap, Shutterstock. Verder zijn er ook apps die he betalen als je sport. Zoals vb Runister.

  Like

 4. Goed artikel. Zelf vergeet ik regelmatig dat je genoeg spullen hebt die verkoopbaar zijn online. Wat betreft verdienen met bloggen. Dat is inderdaad heel moeilijk. Ik blog nu 2,5 jaar en er komt nu pas heel af en toe wat uitvoort.

  Like

 5. Zo grappig dat je blogger en Youtuber bij de afraders hebt gezet, ik denk dat teveel mensen verblind worden door het succes dat slechts een handjevol mensen in Nederland heeft. Spullen en kleding verkopen vind ik ook een fijne manier, en dat ruimt thuis ook gelijk lekker op!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.