Citytrips #3, Maastricht, Nederland. | Traveling

En ja hoor, alweer een “weekendje” weg.. ik hoor het jullie denken aangezien we in januari ook al naar Parijs zijn geweest. Via vakantieveiling heeft mijn vriend super goedkoop een overnachting in Maastricht geboekt en daar zijn we vorige week naar toe gegaan. Heerlijk samen genoten in een mooi hotel en het zonnetje scheen ook nog eens.

Op vrijdag ochtend zijn we vertrokken en met de auto naar Maastricht gereden. Ons hotel was in een klein dorpje vlak bij Maastricht maar omdat we pas vanaf 15:00 konden inchecken zijn we eerst nog even gaan winkelen in het centrum. Na een dagje te hebben gewinkeld zijn we naar het hotel gegaan om in te checken en onze spullen op de kamer te zetten.

Nadat we een half uurtje hebben geslapen zijn we ons gaan klaarmaken om in Maastricht een hapje te gaan eten. We hadden allebei wel zin in tapas maar konden niet echt iets vinden wat ons aansprak. Uiteindelijk zijn we bij La Cubanita beland waar wij allebei nog nooit eerder waren geweest. Uiteindelijk super lekker gegeten en samen genoten.

Bij het boeken van het hotel bleek dat we ook nog gratis entree kregen voor Holland Casino dus na het eten zijn we daar nog even geweest. Wij spelen zelf altijd gewoon voor een paar tientjes en niet meer dan dat maar toch zijn we er nog best lang geweest.

De tweede dag moesten we voor 11:00 zijn uitgecheckt aangezien we maar een overnachting hadden in plaats van een weekend. Nadat we hebben uitgecheckt zijn we teruggegaan naar het centrum van Maastricht en zijn we op een terrasje gaan ontbijten. Rond een uur of 12 begon de zon door te komen en werden alle parasols dichtgedraaid zodat iedereen op het terras van de zon kon genieten. Na een heerlijk ontbijtje en een bakje koffie zijn we verder de stad in gegaan.

Rond een uur of 3 zijn we teruggegaan naar de auto om terug naar huis te gaan. Onderweg wilde we nog even langs Roermond aangezien mijn vriend nieuwe schoenen zocht. In Roermond zijn we die helaas niet tegen gekomen maar toch is dat altijd een leuke stad om een keer doorheen te lopen.

Onderweg naar huis nog even langs de Mac, aangezien we niet echt honger hadden maar toch iets moesten eten leek dat ook een goede optie.

Ik kan er wel een heel lang verhaal van maken maar zo veel speciaals hebben wij deze dagen niet gedaan. Vooral gewoon lekker gerelaxed en samen genoten van het zonnetje. Ik hoop dat jullie het ondanks dat toch een leuk artikel vonden.

Liefs, Kelsey.

Advertenties

2 gedachtes over “Citytrips #3, Maastricht, Nederland. | Traveling

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.