Leuke activiteiten voor jou en je partner. | Lifestyle

Je wil samen iets gaan doen maar hebt geen idee wat? Die standaard dingen hebben we allemaal wel eens gedaan. In dit artikel heb ik een lijstje opgesteld met leuke dingen die je kunt doen samen met je partner. Natuurlijk kan dit ook met vrienden of vriendinnen. Mocht je zelf nog iets aan het lijstje toe willen voegen, laat het me vooral weten in een reactie.

Laten we maar gelijk beginnen met alle activiteiten.

Lekker naar de sauna.

De sauna is een heerlijke manier om even lekker samen te ontspannen. Sommige sauna’s in Nederland hebben zelfs termaalbaden, dat is al helemaal aan aanrader. Even lekker samen wat Quality time samen kan nooit geen kwaad. Ook hoeft dit helemaal niet zo duur te zijn. Een dagkaartje kost vaak rond de 30 euro terwijl een avondkaartje vaak maar rond de 10 euro kost.

Een kroegentocht.

Dit is niet echt mijn favoriete bezigheid (Ik drink namelijk geen alcohol.) maar waarschijnlijk wel die van mijn vriend. Een kroegentocht kan voor jullie als stel super gezellig zijn. Ook met meerdere stellen is een kroegentocht zeker een leuke activiteit om eens te proberen. Kijk in jou stad of dorp wanneer er een kroegentocht wordt georganiseerd of creëer er zelf een!

Youtube Challenges doen.

Iets waarvan niet veel stellen weten dat ze ook dit kunnen doen. Lekker thuis in je huispak, je hoeft de deur niet uit en het kost je niks. Een voorbeeld van een youtube challenge is bijvoorbeeld “Finish The Lyrics” waarbij je door middel van een video op Youtube om de beurt de tekst van een liedje moet afmaken. Wanneer je het niet weet mag de ander het proberen. Zo staan er nog veel meer leuke Challenges op Youtube. Super leuk om eens te proberen.

Een random vliegticket boeken.

Mocht je nu zelfs samen een aantal dagen vrij zijn dan is het super leuk om naar het vliegveld te gaan met minimale baggage en daar een random vliegticket te boeken. Wanneer je op het vliegveld aankomt kijk je wat de eerst volgende vlucht is die gaat en die ticket boek je. Natuurlijk kun je dan van te voren niet zeggen wat je precies nodig hebt aan kleding maar dat maakt het nou juist zo leuk. De last minute vliegtickets zijn vaak super goedkoop dus om het geld hoef je het niet te laten.

Een huizenruil met een ander stel.

Dit is leuk om met een ander stel te doen als jullie beide op jullie zelf wonen. Ruil van huizen voor bijvoorbeeld een dag of weekend. Zo moet je elkaar als vrienden wel vertrouwen en krijg jij de kans om eens lekker nieuwsgierig te zijn in het huis van je vrienden. Zo kun je ook kijken hoe het huis van je vrienden je zou bevallen als jij er zou wonen. Super leuk om eens te proberen!

Lekker samen koken.

Samen koken kan natuurlijk super gezellig zijn. Kijk op internet voor een recept dat jullie beide lekker vinden of iets wat jullie beide nog nooit hebben gehad. Ga daarna samen boodschappen doen en duik de keuken in. Vaak neemt zoiets best wel wat tijd in dus begin er op tijd mee. Zo heb je ook nog tijd om jullie heerlijke gerecht te proberen of om eventueel nog iets te bestellen.. gewoon voor het geval dat het niet lukt..

Een fotoboek van jullie samen maken.

Zoek alle foto’s van jullie samen bij elkaar en print ze uit. Maak hier op een leuke en creatieve manier een fotoboek van. Dit is niet alleen leuk om te doen maar ook nog iets leuks om later op terug te kijken. Natuurlijk kun je dit ook doen met vakantiefoto’s of foto’s van een leuk weekendje weg.

Een avondactiviteit gaan doen.

In de avond is er stiekem meer te doen dan je denkt. Naar de bioscoop hebben jullie waarschijnlijk al vaak genoeg gedaan maar een keer naar een sneak preview is ook leuk. Dit houdt in dat je niet weet welke film je te zien krijgt omdat deze nog niet in premiere is geweest. Ook activiteiten als Glowgolven of Bowlen zijn altijd leuk en lekker avondvullend. Vaak kun je dit goed combineren met een lekker hapje eten. Wat wij ook erg leuk vinden om te doen is een Escaperoom. Voor diegene die niet weten wat dit is: Je wordt als het ware opgesloten in een kamer en je hebt een uur de tijd om eruit te komen. Door verschillende puzzels op te lossen en aanwijzingen te vinden moet je eruit zien te komen.

Een bucketlist maken.

Een bucketlist maken is een super leuke manier om te kijken naar jullie toekomst. Je kunt een kleine bucketlist maken van wat jullie samen nog willen doen in het aankomende jaar of een grote bucketlist die verder in de toekomst gaat. Dingen voor op je bucketlist kunnen bijvoorbeeld zijn: Een huis kopen, trouwen, maar ook bungeejumpen of ziplinen. In principe kun je alles op je bucketlist zetten. Maak de bucketlist op groot formaat zoals op een canvas. Als jullie klaar zijn kun je de bucketlist ergens neerzetten waar jullie het vaak zien. Zo motiveert het jullie om die dingen die erop staan eerder te gaan doen.

Leer samen een nieuwe taal.

Natuurlijk hoeft het niet veel tijd te kosten om een aantal woordjes te leren in een andere taal. Stel bijvoorbeeld samen een kort gesprekje op in het Nederlands en vertaal dat naar de taal waarin je het zou willen leren en zorg dat jullie dat beide uit jullie hoofd leert. Dit is super leuk om te doen. Als je wat meer tijd hebt samen kun je er zelfs voor kiezen om te proberen jezelf verstaanbaar te maken in een andere taal. Dit zal zeker lachwekkende momenten opleveren.

Ga naar een pretpark.

Een pretpark is een super leuke manier om lekker een dagje weg te gaan. Ook voor een eerste date is dit een goede optie. Zo leer je elkaar goed kennen en kun je tegelijkertijd ook nog in attracties gaan. Als je al wat langer een relatie hebt is dit natuurlijk ook leuk. Het is slim om wat kortingswebsites in de gate te houden, er zijn namelijk regelmatig site waar je kaartjes met korting kunt kopen.

Rij naar een willekeurige stad.

Stap samen in de auto en rij een willekeurige kant op. Kijk wat je onderweg tegenkomt en bezoek die stad. Je kunt er zelfs voor kiezen om een mini citytrip te doen van een dag. Zo kun je misschien wel meerdere steden op een dag bezoeken. Kies natuurlijk wel voor steden die wat dichter bij elkaar liggen zodat je niet iedere keer een uur hoeft te rijden.

Ik hoop dat jullie een beetje inspiratie uit de bovenstaande activiteiten hebben kunnen halen zodat jullie je nooit meer vervelen samen.

Wat is jullie favoriete activiteit om samen te doen?

Liefs, Kelsey.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.