Monthly Diary, Februari 2018 | Personal

De maand februari staat meestal in het teken voor valentijn. In het Brabantse dorpje waar ik woon staat de maand februari eerder bekend om CARNAVAL!! Vier dagen lang een reden hebben om te feesten en je kunt jezelf niet raar genoeg verkleden. In dit artikel vertel ik jullie alles over wat ik met carnaval heb gedaan en wat er de rest van de maand allemaal is gebeurd.

In de eerste twee weken van februari heb ik voornamelijk nog wat klanten gehad voor wimperextensions gehad. Natuurlijk omdat carnaval eraan komt en zo kunnen al mijn lieve klantjes lekker shinen tijdens het feesten.

Natuurlijk heb ook ik me nog even laten verwennen door mijn nagels op te laten vullen door Donna en ik heb ook gelijk een spraytan laten doen door Rowan van Ibizatan.

9 februari begon voor mij de carnaval op werkgebied en ook de rest van de dagen heb ik het super druk gehad met klanten. Ik heb in vijf dagen tijd zo’n 25 klanten mogen voorzien van een make-up of facepaint. Natuurlijk zijn wij zelf ook nog even gaan carnavallen.

Die week erop heb ik ook nog wat gewerkt maar ben ik ook een paar dagen goed ziek geweest. Aangezien het nog steeds verschrikkelijk koud is in Nederland en de griep enorm heerst op het moment is dat ook niet gek.

Met valentijnsdag doen ik en mijn vriend nooit echt iets maar als verrassing kreeg ik een super mooi bos rozen en hebben we samen heerlijk gegourmet. De dag na carnaval was mijn vader jarig en daarom kwam er wat familie langs. 

Naast mijn werk heb ik verder niet echt veel gedaan in de maand februari. Voor jullie misschien een super saai artikel om te lezen maar ik kan er helaas niet veel meer van maken. Ondanks dat dit een super kort artikel is hoop ik toch dat jullie het leuk vonden om te zien wat ik de afgelopen maand heb gedaan.

Liefs, Kelsey.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.