Leuke boeken voor als je niet van lezen houdt. | Lifestyle

De titel van dit artikel klinkt misschien een beetje raar maar hopelijk snappen jullie wat ik bedoel. Wat ik ermee bedoel is dat je geen enorme leesliefhebber hoeft te zijn om lezen leuk te vinden. In dit artikel heb ik voor jullie een lijstje gemaakt met boeken die, ook als je geen fan bent van lezen, toch leuk zijn om eens een kijkje in te nemen.

Voor diegene die niet staan te springen om een boek van 600 pagina’s zullen boek snel langdradig zijn. Ik denk dat vele van jullie er net als ik gewoon geen tijd voor vrij maken. Toch heb ik een aantal boeken gevonden die leuk zijn om te lezen, ook als je normaal niet van lezen houdt.

Mascha Feokstistova, Happy Life & Happy Love Life.

Het eerste boek van Mascha heb ik wel gelezen, de tweede ben ik helaas nog niet aan toegekomen. Mascha is de grootste Beauty- en socialinfluenster van Nederland en een enorme inspiratie voor mij. Vandaar dat ik haar persoonlijke verhaal ook zo interessant vind. In haar boeken beschrijft ze haar leven, hoe zij bepaalde dingen heeft bereikt en geeft ze tips. Dit boek heeft mij keer op keer gemotiveerd om bepaalde doelen te behalen dus zeker een boek om eens te proberen.

Anna Nooshin, On Top & On Life.

Ook Anna Nooshin heeft twee boeken uitgebracht. Haar eerste boek heb ik thuis liggen en ook haar tweede boek wil ik nog graag lezen. Anna Nooshin is begonnen als Fashionblogger en ik nu onder anderen bekend van social media en televisie. Afgelopen jaar heeft ze zelfs een seizoen van Hollands Next Top Model gepresenteerd. Haar boeken gaan voornamelijk over haar leven en hoe ze bepaalde doelen in haar leven heeft bereikt. Super inspirerend als je het zelf ook belangrijk vindt om doelen te behalen.

Xelly Cabau van kasbergen, Make-up & Hair.

Deze boeken zijn voor de liefhebbers van beauty zoals make-up en haar. Xelly is een bekende visagiste en haarstyliste in Nederland en werkt samen met veel bekende Nederlanders. In haar boeken deelt ze al haar tips en tricks op het gebied van make-up en haar. Een topper voor liefhebbers dus.

Sophia Amoruso, #Girlboss.

Dit boek gaat over Sophia Amoruso, zij heeft het boek ook zelf geschreven. Sophia is de eigenaresse van Nastygall een merk en bedrijf wat zij op heeft weten te zetten. Ze verteld haar verhaal in dit boek. Hoe ze met niks begon en nu een goedlopend bedrijf runt. Dit boek is motiverend en ik denk dat vele van jullie zich wel kunnen vinden in sophia en haar leven.

Emilie Sobels, Babe, You Got This.

Dit boek is geschreven voor en door jonge ondernemers. Voor het schrijven van dit boek hebben zij meer dan 20 ondernemende, jonge en succesvolle vrouwen gevraagd om hun verhaal te delen. Dit boek over ondernemen zal je dus verschillende kanten laten zien en het zal jou zeker helpen bij het behalen van je uiteindelijke doel.

Monica Geuze, My Way.

Monica Geuze, opnieuw een bekende vrouw is de wereld van social media. Begonnen als DJ en is nu steeds vaker te zien op Televisie. Ondertussen kent een groot deel van Nederland haar. Ook zij heeft een boek uitgebracht over haar leven, hoe zij doelen heeft bereikt en hoe zij het op haar manier doet.

Zoe Sugg, Girl online 1, 2 & 3.

Deze boekenserie is een wereldwijd succes. Na Zoe Sugg’s eerste boek heeft zij ook een tweede en een derde deel van de serie uitgebracht. Het boek gaat over Penny. Een onzeker meisje die veel ongemakkelijke momenten meemaakt. Ze begint een blog waar ze die verhalen op kwijt kan en merkt al snel dat de bezoekersaantal stijgen. Met haar moeder en beste vriend reist ze naar New York waar ze een jongen leert kennen. Het verhaal klinkt misschien vrij cliche maar toch zal dit verhaal je ook verrassen.

Annic ten Duis, Masterclass ondernemen.

Dit boek is het meest inspirerende en motiverende boek dat ik ooit heb gelezen. In haar boek Masterclass Ondernemen verteld Annic haar persoonlijke verhaal over haar carrière als ondernemer. Leuke (herkenbare) moment worden benoemd maar ook onderwerpen waar zij van geleerd heeft worden besproken in haar boek. Een zekere aanrader als je zelf ook ondernemer bent of wilt worden.

Dit was alweer het laatste boek dat ik met jullie wilde delen, ik hoop echt dat jullie er iets aan hebben gehad en hopelijk wat inspiratie uit dit artikel kunnen halen.

Welk boek is jullie favoriet?

Liefs, Kelsey.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.