Monthly Diary, januari 2018. | Personal

De maand januari is gewoon alweer voorbij, het is naar mijn mening echt heel snel gegaan. Ik heb het idee dat ik vorige week nog dacht dat het bijna kerst was, nu is het alweer februari. De afgelopen maand heb ik super veel leuke dingen gedaan. Zo ben ik een weekendje naar Parijs geweest, ik heb een super leuk nieuwjaar gehad en nog veel meer. In dit artikel wil ik jullie vertellen en laten zien wat ik de afgelopen maand allemaal heb gedaan.

De maand begon natuurlijk met nieuwjaarsdag. Oudjaarsdag had ik de hele dag klanten, die avond ervoor hebben we het bij mijn schoonzus gevierd en zijn we daarna naar vrienden gegaan. Aangezien we in de ochtend pas thuis kwamen hebben we de eerste dag van januari niet zo veel gedaan. Vooral lekker lang uitgeslapen en een film gekeken. S’avonds hebben we late kerst gevierd bij mam. De tweede dag van januari moest mijn vriend weer aan het werk. Ik heb mijn salon gepoetst, kwasten gewassen, etc. 3 januari ben ik weer begonnen met werken.

Aangezien we het zo druk hadden met kerst hebben we de eerste week van januari een suprise avond gedaan thuis. Gewoon een spelletje waarbij iedereen wat cadeautjes had gekocht.

 

Dat weekend erop zijn ik en mijn vriend naar Parijs geweest. Afgelopen week heb ik een artikel geschreven waarin ik jullie vertel en laat zien wat we in dat weekend allemaal hebben gedaan. Klik HIER om naar dat artikel te gaan. Even in het kort, we zijn dus met de auto naar Parijs gereden. De eerste dag wilde we naar Disneyland, waar we de hele dag zijn geweest. De tweede en derde dag van het weekend zijn we in Parijs geweest waar we onder anderen hebben gewinkeld. Ook wilde we natuurlijk even bij de Eiffeltoren kijken, waar we uiteindelijk ook op zijn gegaan. Kortom was dit weekend zeker een hoogtepunt in de maand januari.

Verder deze maand heb ik het eerste bruidje van het jaar mogen voorzien van een proefmake-up voor haar mooie dag. Zelfs zonder jurk zag ze er al super mooi uit en ik kan niet wachten op de bruiloft.

Ook heb ik afgelopen maand besloten om mijn haar weer eens een ander kleurtje te geven. Ik was het kleurverschil een beetje zat dus koos ik ervoor om een stuk donkerder te gaan. Echt een heel stuk donkerder.. haha.

Deze maand was misschien niet de drukste maand maar zeker wel een maand met leuke gebeurtenissen. Ik weet zeker dat de aankomende maanden nog leuker gaan worden en ik kan er niet op wachten. Laten we er met zijn alle een mooi jaar van maken.

Wat was jullie leukste gebeurtenis van afgelopen maand?

Liefs, Kelsey.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.