Leuke meidenseries op Netflix. | Lifestyle

Ik weet zeker dat ik niet de enige ben die altijd op zoek is naar leuke meidenseries op Netflix. Ondertussen ben ik al aan heel wat leuke series begonnen en heb ik er zelfs ook al een aantal uitgekeken. Om jullie een beetje te helpen heb ik een lijstje samengesteld met de leukste series voor meiden die op Netflix staan.

1. Pretty Little Liars. (7 Seizoenen.)

Afbeeldingsresultaat voor pretty little liars

Laten we dan ook maar gelijk met mijn ultieme favoriet beginnen, Pretty Little Liars. Dit is naar mijn mening de leukste en meest verslavende serie ooit. Het verhaal van de serie zit super goed in elkaar en elke keer wanneer je denkt dat je dichter bij de waarheid bent, blijkt dat toch niet zo te zijn. Ondanks de 7 seizoenen vind ik deze serie niet langdradig maar ik wil juist blijven kijken. Uiteindelijk ben ik Pretty Little Liars zelfs al voor de tweede keer aan het kijken, dat zegt genoeg toch! Ik zal jullie even in het kort vertellen waar deze serie over gaat.

De serie gaat over vijf vriendinnen: Aria, Emily, Spencer, Hanna en Alison. Nadat ze samen een slaapfeestje houden komen ze erachter dat Alison is verdwenen. Een lange tijd gaat voorbij tot de meiden horen dat het lichaam van Alison is gevonden. Op de begrafenis ontvangen ze een berichtje met als afzender -A. “I’m still here bitches, -A.” Ze weten niet van wie het berichtje afkomt maar deze persoon weet al hun grootste geheimen. Zelfs de geheimen die alleen Alison wist. Samen proberen ze erachter te komen wie deze mysterieuze persoon is en wat hij of zij nou eigenlijk wil.

2. Gossip Girl. (6 Seizoenen.)

Afbeeldingsresultaat voor gossip girl

Ook deze serie is een van mijn favorieten en ook deze heb ik al twee keer gekeken. Gossip Girl is echt een serie waarbij je niet hoeft na te denken en gewoon lekker kunt wegdromen in de levens van Manhattans elite. Rijke tieners, luxe suites en dure kleding. Dat is eigenlijk waar deze hele serie om draait. Voordat ik deze serie ging kijken dacht ik dat er geen verhaal in zou zitten maar dat is niet het geval. Dit is waar de serie vooral over gaat:

De serie gaat voornamelijk over Serena en Blair, maar ook Chuck, Nate, Dan, Vanessa en Jenny zijn veel te zien in de serie. Serena komt plotseling terug naar New York nadat zij een jaar weg is geweest naar een kostschool. Blair (haar voormalige beste vriendin) staat er niet om te springen aangezien zij erachter is gekomen dat Nate, haar vriend zijn maagdelijkheid is verloren aan Serena. Nadat iedereen erachter komt waarom Serena terug is, sluiten Blair en zij weer vriendschap. Ondertussen is de site Gossipgirl.com nog steeds actief waar regelmatig allerlei roddels en verhalen over de vrienden op verschijnen. Iedereen kan roddels insturen, waardoor hij of zij altijd wel iets heeft om te plaatsen. Niemand weet wie er achter deze website zit, samen proberen ze daar achter te komen.

3. Orphan Black. (5 seizoenen)

Afbeeldingsresultaat voor orphan black

Orphan black is een serie waar ik en mijn vriend een tijdje geleden aan zijn begonnen. Ondanks dat het niet echt een meidenserie is wilde ik deze serie toch graag aan dit lijstje toevoegen. Ik heb deze serie nog niet helemaal afgekeken maar dat ben ik zeker wel van plan. Om eerlijk te zijn wist ik niet goed wat ik kon verwachten toen ik aan deze serie begon maar vanaf aflevering 1 zaten wij er helemaal in.

Orphan black gaat over Sarah Manning die getuigen is van een zelfmoord. Ze komt erachter dat de vrouw die zelfmoord heeft gepleegd exact op haar lijkt en zo haar dubbelganger zou kunnen zijn. Ze besluit haar identiteit over te nemen en verder te gaan in het leven van deze nog onbekende vrouw. Later komt Sarah erachter dat ze nog meer “Zussen” heeft, verspreid over Amerika en Europa en dat er een plan is om hun te vermoorden.

4. You Me Her. (2 Seizoenen.)

Afbeeldingsresultaat voor you me her

Het is alweer een tijdje geleden dat ik deze serie heb gekeken maar dit was zeker een leuke serie om te kijken. De twee seizoenen ben je zo doorheen als je houdt van een romantische maar toch komische serie. (Ik kom er nu ineens achter dat ik het tweede seizoen nog niet heb gezien, deze was er nog niet toen ik seizoen 1 heb gekeken.) Het verhaal is super realistisch maar toch kun je het jezelf niet voorstellen dat zoiets voorkomt. Deze serie is zeker een aanrader en ook leuk om eventueel samen met je partner te kijken. Ik zal even in het kort uitleggen waar de serie over gaat.

Als een stel merkt dat hun huwelijk in een sleur begint te raken willen ze kijken voor verdere opties om hun relatie zo weer wat nieuw leven in te blazen. Ze huren een callgirl in. Nadat Emma merkt dat Jack het wel erg leuk heeft met Izzy (de callgirl) Besluit zij ook eens wat te proberen. Wat ze niet hadden verwacht is dat ze beide verliefd zouden worden op Izzy en Izzy blijkt dezelfde gevoelens te hebben voor hun. Wat leek op een onschuldig experiment groeit uit tot een relatie tussen drie personen wat ook wel een poly game relatie genoemd.

5. Jane the virgin. (2 Seizoenen.)

Gerelateerde afbeelding

 

Jane the virgin is ook een serie die ik ontzettend leuk vond om te kijken. Een grappig maar toch ook tragisch verhaal met een mooi einde. Niet echt een serie om samen met een man te kijken denk ik maar wel super leuk om samen met vriendinnen of alleen te kijken. Twee seizoenen zijn eigenlijk te weinig en stiekem hoop ik dat er nog nieuwe afleveringen komen. Deze serie is zeker een aanrader als je geen zin hebt om diep na te denken tijdens het kijken.

De serie gaat over Jane. Haar oma heeft haar van jongs af aan geleerd om zo lang mogelijk maagd te blijven, terwijl de moeder van Jane juist het tegenovergestelde denkt. Volgens haar oma is de maagdelijkheid van een vrouw net als een bloem, puur en mooi. Wanneer de bloem kapot gemaakt zouden worden, word deze nooit meer als voorheen. Plotseling krijgt Jane van de dokter te horen dat ze zwanger is doordat Louisa (De zus van Rafael, de vader van de baby.) een foutje heeft gemaakt in het ziekenhuis en perrongelijk de verkeerde vrouw heeft geïnsemineerd.  Net wanneer Jane krijgt te horen dat ze zwanger is stond haar vriend Michael op het punt haar ten huwelijk te vragen. Jane probeert er toch het beste van te maken en dat levert een hoop hilarische moment op.

6. Girlboss (1 Seizoen.)

Afbeeldingsresultaat voor girlboss

Deze serie is voor alle ondernemende dames onder ons of voor diegene die van mode houden. Je kunt je op de een of anderen manier heel makkelijk inleven in het leven van de hoofdrolspeelster Sophia. Deze serie is grappig maar zal je op de een of andere manier ook inspireren en motiveren. Zij bewijst ons allemaal dat je niet veel nodig hebt om een bedrijf op te zetten. Hier even een korte samenvatting.

Sophia is een meisje met grote dromen. Wanneer ze een beetje vastloopt in haar leven besluit ze dat ze iets wil gaan doen om haar leven te verbeteren. Bij een tweedehands winkel komt ze een antique jasje tegen uit 1970 en besluit deze te kopen voor maar $9. Later verkoopt ze dit jasje op Ebay voor $600 en ziet ze een kans. Ze gaat opzoek naar vintage kleding en deze verkoopt ze dan weer op Ebay. Wanneer ze merkt dat ze niks meer verkoopt komt ze erachter dat ze een grote fout heeft gemaakt. Ze besluit haar eigen website op te zetten en haar kleding is binnen no time uitverkocht.

7. 13 Reasons why. (1 Seizoen.)

Afbeeldingsresultaat voor 13 reasons why

Toen deze serie uitkwam werd er ontzettend veel over gepraat. Ik moet zeggen dat dit niet mijn favoriete serie is maar hij is zeker wel leuk is om een keer te kijken. Het is maar een seizoen en ik denk niet dat er nog nieuwe afleveringen van deze serie komen. De serie kijkt makkelijk weg en is leuk om bijvoorbeeld tussen andere series door te kijken.

Nadat Hannah zelfmoord pleegt door haar polsen door te snijden is heel de school in rouw. Bij Clay wordt plotseling een cassette bezorgd aan zijn voordeur van een anonieme afzender. Wanneer Clay de tapes gaat beluisteren komt hij er snel genoeg achter dat de tape volstaat met redenen waarom Hannah zelfmoord heeft gepleegd. Redenen in de vorm van personen. Voor ieder persoon heeft zij een anderen ondenkbare reden om zichzelf van het leven te beroven. 

8. Orange is the new Black. (5 Seizoenen.)

Gerelateerde afbeelding

 

Orange is the new Black heb ik nog niet helemaal gezien omdat ik eerlijk moet zeggen dat ik na een seizoen ben afgehaakt. Als je van gevangenisseries houdt lijkt me dit wel echt een aanrader. Ik vond deze serie persoonlijk een beetje langdradig waardoor ik er dus nog niet aan toe ben gekomen om de rest van de serie te kijken. Maar wie weet, misschien komt dat nog.

Piper wordt veroordeeld voor een gevangenisstraf van 15 maanden voor drugssmokkel van 10 jaar geleden. Dit deed ze voor Alex, haar ex geliefde. Piper ruilt haar gewone leventje in voor de oranje overals in de gevangenis. Daar maakt ze verschillende spraakmakende momenten mee. 

9. Riverdale. (2 seizoenen.)

Gerelateerde afbeelding

De laatste serie die ik nog graag in dit lijstje wil benoemen is Riverdale. Een serie die ik nog niet zo lang geleden heb gekeken en ondertussen ben ik begonnen aan seizoen twee. Ook deze serie kijkt lekker makkelijk weg en je hoeft niet veel na te denken om te weten waar de serie precies over gaat. Ook deze serie zal ik even in het kort omschrijven voor jullie.

Nadat het lichaam van Jason wordt gevonden in een rivier ligt heel het stadje Riverdale over hoop. Niemand weet wat er met hem gebeurd is en waarom hij om het leven is gebracht. Veronica verhuisd naar dit stadje en leert hier Betty, Archie en jughead kennen. Ze raken bevriend en maken samen de raarste dingen mee.

Dit waren alle series op een rijtje, natuurlijk hoop ik dat jullie er iets aan hebben gehad en dat jullie gebruik kunnen maken van dit lijstje. Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke series op Netflix en daarom ben ik ook erg benieuwd naar wat jullie favorieten meiden serie is.

Ik hoop in ieder geval dat jullie dit artikel leuk vonden.

Liefs, Kelsey.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.