Morphe 35K Palette. | Beauty

Ondertussen weten jullie denk ik wel hoe gek ik ben op de palettes van Morphe. Ondertussen heb ik er dan ook al heel wat verzamelt. Het laatste palette palette wat ik kocht is het 35K palette. In dit artikel laat ik jullie weten wat ik van dit palette vind en of ik hier net zo over te spreken ben als de vorige palettes.

Opnieuw weer een prachtig palette van Morphe. 35 natuurlijke tinten zowel koel als warm. Ik ga dit artikel niet te uitgebreid maken als de vorige aangezien dit allemaal een beetje hetzelfde is. Na de 35P en het 35F palette wilde ik een palette met wat natuurlijkere tinten. Ik heb ook de 25A en 25B palettes van Morphe die ook al vrij natuurlijke tinten bevatten maar toch zijn die nog best fel. Ik wilde deze keer een palette van Morphe met natuurlijke en zachte tinten. warm, koel, matt en glanzend. Dit leek mij de perfecte optie.

De verpakking van het palette is net als bij alle anderen palettes vrij simpel. Een zwarte doos, een zwart palette. Hier ga ik dus niet te ver op in, wil je hier meer details over lezen ga dan even naar het artikel over mijn vorige Morphe palette, deze kun je via de zoekbalk vinden.

De kleuren in het palette zijn dus allemaal vrij natuurlijk en misschien niet zo spannend maar dit palette kan denk ik wel voor iedereen. Door dat het palette zowel lichte als donkerdere kleuren bevat kun je voor zowel een dagmake-up gaan als een avondmake-up. Ook vind ik het altijd belangrijk dat er ook wat glanzende kleuren in het palette zitten zodat ik er een complete ooglook mee kan maken.  Door naar de swatches.

Op de eerste foto (links boven) zie je een aantal lichte tinten, bijna allemaal warm. Dit vind ik echt een voordeel aangezicht ik lichte koele kleuren niet gebruik. De lichtste kleur in het palette bevat een beetje glans maar is zeker niet te glanzend als kleur onder de wenkbrauw. De tweede foto (rechts boven) zijn de warme glanzende kleuren. Deze zijn zeker mijn favoriet maar dat is in alle palettes van Morphe eigenlijk wel. De foto links onder zijn een aantal donkerdere matte tinten uit het palette. Ook deze zijn opnieuw weer super goed gepigmenteerd. Als laatste heb ik nog wat donkere glanzen tinten geswatched en om eerlijk te zijn heb ik hier niet echt iets op aan te merken. Gewoon weer top. Sommige tinten in het palette zijn glanzender dan anderen en alle kleuren hebben een andere textuur.

Ik had weinig fall-out toen ik de oogschaduw aanbracht, de kleuren blenden makkelijk in elkaar over en zijn stuk voor stuk super mooi en gepigmenteerd. Dit zou wel eens een van mijn nieuwe favoriete palettes kunnen worden.

Ik heb dit palette besteld via boozyshop en kostte mij 25,99

Wat is jullie favoriete palette van morphe? en wat vinden jullie een nadeel aan de palettes.

Heel veel liefs,

Kelsey

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.