Monthly diary, december 2017. | Personal

December 2017 was een super leuke maand. Natuurlijk omdat het de maand is van kerst en nieuwjaar maar ook omdat ik naast de feestdagen nog super leuke dingen heb gedaan. In dit artikel vertel ik jullie alles over wat ik afgelopen maand heb gedaan. Dit is trouwens het eerste artikel van een nieuwe serie die ik wil gaan doen op mijn blog, iedere maand een dagboek artikel van de maand daarvoor. Hopelijk vinden jullie het leuk!

In november was ik al aan het bedenken wat ik mijn vriend wilde geven voor kerst. Na lang nadenken besloot ik om een adventkalender voor hem te maken. Een advent kalender is een kalender waarbij iemand (in dit geval dus mijn vriend) iedere dag een cadeautje open mag maken. Van 1 december tot en met de 25e. De eerste dag van december kreeg mijn vriend zijn cadeau dus al en hij kon niet wachten met het openmaken van alle cadeautjes. Dit is dus zeker een hoogtepunt geweest van afgelopen maand. Het laatste cadeautje was een weekendje Parijs. Deze kreeg hij dus op eerste kerstdag. 12, 13 en 14 januari gaan we dus lekker samen daar naartoe.

12 december zouden we wat gaan drinken bij vrienden. Terwijl de mannen van niets afwisten hebben wij (ik en twee vriendinnen) geregeld dat we een escape room zouden gaan doen. Zij wisten dus van niks dus dat was een super leuke verrassing.

Op werk gebied was december een super drukke maand. Ik heb nog een aantal super leuke opdrachten gehad waarbij ik weer een hoop dames mooi mocht maken. Ook heb ik met nieuwjaar veel klanten gehad in mijn salon. Een super leuke maar drukke maand dus als het om mijn werk gaat.

Wat ook een hoogte punt was van de maand december was Priscilla. Zij was mijn laatste bruidje van 2017 en een mooiere afsluiten had ik niet kunnen hebben. Op 16 december is Priscilla getrouwd en ik ben enorm dankbaar dat ik deel uit mocht maken van deze mooie dag. In de ochtend ben ik bij haar ouders thuis geweest voor de eerste look, s’avonds moest ik naar een prachtige locatie om haar make-up voor de avond te doen. Ze zag er prachtig uit en ik wens haar en haar man een heel gelukkig leven samen!

Met kerst zijn we bij mijn schoonzus geweest waar we een suprise spel hebben gedaan. Eerste kerstdag bij de ouders van mijn stiefvader waar we ook nog eens twee kaartjes hebben gekregen voor Disneyland (aangezien we toch al naar Parijs gaan.) en tweede kerstdag bij mijn opa en oma waar we ook een spel hebben gespeeld met cadeautjes en hapjes hebben gemaakt. Kortom, weer een super leuke kerst dus. Nieuwjaar zijn we eerst bij mijn schoonzus geweest en zijn we daarna naar vrienden gegaan.

Mijn vriend kon trouwens niet wachten met het geven van zijn cadeau dus heb ik die rond de 20e al gekregen. Een chromebook!!! Ik moet zeggen dat ik ook echt wel een nieuwe laptop nodig had want ik denk dat mijn oude laptop het niet meer lang zou volhouden.

Dit was het artikel voor vandaag. Ik hoop dat jullie het leuk vonden en vergeet ook zeker niet te laten weten of jullie vaker van dit soort artikelen willen zien.

Wat is jullie hoogtepunt van afgelopen jaar?Liefs, Kelsey.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.